image desctription

Surfing U11

  1. Home
  2. Nieuws
  3. surfing U11

Waar Voetbal meets Surfing

Na een volle maand voorbereiding en hard labeur op training werd het geduld van onze U11 Provinciaal om hun eerste competitiewedstrijd af te handelen nog een weekje op de proef gesteld. Daardoor Had trainer Franky Van der Linden het idee om toch op zaterdag samen te komen en een teambuilding activiteit te organiseren om het groepsgevoel nog meer aan te wakkeren want uiteindelijk win je of verlies je in teamverband.
We hadden het geluk na heel wat telefoons om een initiatiesessie van 3uur vast te kunnen leggen op de surfclub WVG te Beervelde. Iedereen was dol enthousiast en was meteen geroepen voor het idee.

image description
image description
image description

Op zaterdag 2/9 was het dan zover en alles zat mee ..... een aangename zon en toch ook redelijk wat wind wat er dus voor zorgde dat dit voor onze voetballertjes in hun gedaanteverwisseling als surfboys een dag was om nooit meer te vergeten, want één voor één hebben ze ervan genoten en was het dolle waterpret met dank ook aan begeleider Jonathan ! Dus wat mij betreft was de opzet volledig geslaagd en voor herhaling vatbaar :-)

foto's