image desctription

Sponsors

  1. Home
  2. Sponsors

Sponsors

image description

Als familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring is het onze bedoeling u op een professionele en correcte manier te begeleiden bij het bouwen van uw droomhuis.
Wij bouwen op volledig traditionele wijze met vakkundig personeel wat voor u een vaste waarde én 'zeker bouwen' betekent.

Ik wil sponsoren
image description

Market is de expert in versheid, in seizoensgebonden producten van bij ons en uiteraard aantrekkelijke prijzen voor onze dagelijkse aankopen in onze buurt: vers op z’n best. Met een vernieuwd assortiment dat is aangepast aan de klantenbehoeften van vandaag, staan de Markets synoniem voor comfort en een moderne aanpak.

Ik wil sponsoren
image description

GC-Decor is meester in het schilderen, plaatsen van gyproc en het mooi afwerken van je interieur.

Dankzij de jaren ervaring, ben je zeker van ons vakmanschap


Ik wil sponsoren
image description

VERFGROOTHANDEL: EEN BREED ASSORTIMENT VOOR ALLE LEEFRUIMTES

Een harmonieus kleurconcept kan je interieur opvrolijken of net een rustgevend gevoel geven. Ons breed gamma aan merken biedt je de nodige keuzemogelijkheden.

Ik wil sponsoren
image description

Reeds meer dan 30 jaar staan wij onze klanten met raad en daad bij als deskundige vertrouwenspersoon. U kan bij ons terecht voor alle bankzaken, verzekeringen, beleggingen, kredieten. Wij dragen het persoonlijke contact hoog in het vaandel maar ook de klanten die liever online hun zaken regelen kunnen bij ons terecht.

Ik wil sponsoren
image description

Gent-Asfalt is als stabiele familiale KMO gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van platte daken in de utiliteitsbouw en residentiële bouw. We zijn een begrip in de markt qua betrouwbaarheid, kwaliteit en nazorg met meer dan 60 jaar kennis en ervaring.
Ik wil sponsoren
image description

Tuinen De Vos is een bedrijf dat ondertussen meer dan 15 jaar actief is in tuinarchitectuur en aanleg. Daarnaast zijn wij 1 van de 4 erkende plaatsers van NIVEKO zwembaden in België! Totaalprojecten van A tot Z met eigen machines en personeel!


Ik wil sponsoren